Vakava sairastuminen on järkytys itselle ja läheisille. Mieli on täynnä epäuskoa, suuttumustakin. Miksi minä, miksi nyt? Ajatustenvaihto samantapaisten kokemusten läpikäyneiden kanssa voi auttaa jäsentämään uutta elämäntilannetta ja samalla voit saada käytännön neuvojakin.

LionHearts 40+ eli alle 55-vuotiaina sairastuneille oma keskusteluilta Tapiolassa ti 9.10. klo 17.00 - 18.30 Espoon järjestöjen yhteisön Unelma Tapiolassa (Kauppamiehentie 6). Lisätiedot:  Annukka Siro,  toimisto(at)espoonsydanyhdistys.fi tai 050 4080949.

Facebookissa toimii ryhmä Kuriton sydän, jossa voit purkaa sydäntäsi ja jakaa iloakin, kun siltä tuntuu.

Kaikille tarkoitettu, vertaistuellinen Kardiokahvila kokoontuu ennen Tapiolan palvelukeskuksessa järjestettävien jäsenluentojen alkua klo 16.30. Lopetamme 17.30 luennon alkaessa.  Ilmoittautumista ei tarvita - mukaan vain!  Palvelukeskuksen uusi osoite on Länsituulentie 1, 3. krs (Länsikulma).

Tukihenkilömme vierailevat Jorvin sydänosastolla S7 maanantaisin sekä torstaisin klo 15 - 16 ja ovat mukana mm. Tietoa ja tukea -iltapäiväryhmissä. Yhteystiedot saat toimistostamme (050 4080949). Kesällä ja jouluna Jorvin-vierailuissa on taukoa. Osalle tukihenkilöitä voit lähettää sähköpostia:

anneli.hyttinen(at)hotmail.com              urpoloukkola(at)outlook.com                tapanivainio11(at)gmail.com                 ritva.halme(at)gmail.com
annaliisa.ilves(at)gmail.com (siirto)        pentti.walkama(at)kolumbus.fi

Tukihenkilöksi? Sinun kokemuksesi & toipumishistoria saattaisi olla monelle merkityksellinen esimerkki. Ota yhteyttä Annukka Siroon, puh. 050 4080949.

vertaistalo banneri1