Parin kahvihetken hinnalla parhaiden sydänasiantuntijoiden vaikutuspiiriin? Kuntoutustiedot vuosittain kotiin. Vertaistukea ja kerhotapaamisia, sydämelle sopivaa liikuntaa.

Vaikka sairastumisesta olisi kulunut jo pitempikin aika, tiedon tarve pysyy. Toivommekin, että mahdollisimman moni löytäisi tiensä yhdistykseen ja sen toimintaan.

Jäsenenä voit osallistua kaikkiin tilaisuuksiin, nauttia kaikista Sydänyhdistyksen ja koko sydänjärjestön jäseneduista. Jäsenlehti Sydän on yksi Suomen suurimmista terveyslehdistä. Lehti sisältyy jäsenmaksuun.

Liity itse tai lahjoita jäsenyys. Se on hienotunteinen tapa osoittaa, että välität. Lahjallasi saattaa olla arvaamattoman suuri merkitys lahjan saajan elämänlaadulle. Jos haluat lahjoittaa jäsenyyden, ilmoita siitä alempana olevan liittymislomakkeen lisätiedoissa.

Jäsenmaksu on 26 euroa vuonna 2017.  Liittymislomake alempana.

Sydänliiton vaihtuvista eduista kerrotaan joka Sydän-lehdessä.

Liittymislomake
Nimi *