Hiljattain sairastuneille sydänpotilaille puolisoineen järjestetään osana kuntoutusta Tietoa ja tukea -nimisiä ryhmätapaamisia. Paikkana on kauppakeskus Ison Omenan palvelutori (Piispansilta 11) ja kokoustila Luoto. Seuraava tilaisuus on torstaina 10.4.2019 klo 16.00 - 18.00 Myös kauniaislaiset ovat tervetulleita!

Ota yhteys oman terveysasemasi ajanvaraukseen (takaisinsoitto!), joka hoitaa ilmoittautumisesi tilaisuuteen. Voit ilmoittautua myös suoraan Sydänyhdistykseen (toimisto(at)espoonsydanyhdistys.fi ja 050 4080949).

Terveydenhoitajan lisäksi mukana sairauden kokenut vertaistukihenkilö. Iltapäivissä saat kunnon perustiedot sepelvaltimotaudista, sydämen vajaatoiminnasta, riskitekijöistä, lääkehoidosta ja -korvauksista, sopivan rasituksen arvioimisesta sekä käytännön ohjeet, miten toimit mahdollisten oireiden ilmaantuessa.

IMG_6877_satu

Iltapäivät toteutaan Espoon terveyspalveluiden ja Espoon Sydänyhdistyksen yhteistyönä.

Klikkaa yläreunan kirjekuorta ja kerro läheisellesikin, jolle asia kenties on ajankohtainen.