Vastasairastuneille sydänpotilaille puolisoineen järjestetään osana kuntoutusta Tietoa ja tukea -nimisiä iltapäivätilaisuuksia Tapiolan terveysasemalla (Ahertajantie 2, kokoustila Ahertaja 5. kerroksessa). Myös kauniaislaiset ovat tervetulleita!

Tilaisuudet alkavat klo 15.30 ja päättyvät klo 18. Syksyn 2017 kokoontumiset seuraavina torstaina: 19.10. edelleen 16.11. ja vielä 14.12.  Kevät 2018: to 18.1, to 15.2, to 15.3. ja to 19.4. sekä to 17.5. Ota yhteys oman terveysasemasi ajanvaraukseen (takaisinsoitto!), joka hoitaa ilmoittautumisesi tilaisuuteen. Voit ilmoittautua myös suoraan Sydänyhdistykseen (toimisto(at)espoonsydanyhdistys.fi ja 050 4080949).

Terveydenhoitajan lisäksi mukana sairauden kokenut vertaistukihenkilö.

Iltapäivissä saat kunnon perustiedot sepelvaltimotaudista, riskitekijöistä, lääkehoidosta ja -korvauksista, sopivan rasituksen arvioimisesta sekä käytännön ohjeet, miten toimit mahdollisten oireiden ilmaantuessa.

IMG_6877_satu

Iltapäivät toteutaan Espoon terveyspalveluiden ja Espoon Sydänyhdistyksen yhteistyönä.

Klikkaa yläreunan kirjekuorta ja kerro läheisellesikin, jolle asia kenties on ajankohtainen.