esy_etusivu_kesa

Etukäteen emme tiedä, kenen sydän sairastuu ja monia tämä askarruttaa.

Hankkimalla tietoa opit tuntemaan sydänsairauksien syy- ja seuraussuhteet, parannat mahdollisuuksiasi estää taudin puhkeamisen tai hidastaa sen etenemistä. Elämäntapojamme ja perimäämme tarkastelemalla voimme arvioida sairastumisen todennäköisyyttä. Ennakoi!

Jokin sydän- tai verisuonisairaus koskettaa edelleen jossain vaiheessa useimpia meistä. Vertaiset tukevat. Jos sydänsairaus kuitenkin tulee osaksi sinun ja perheesi arkea, nopea kuntoutuminen parantaa elämänlaatua. Kuntoutuminen käyntiin!

Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia ja lähde yhdessä vaikka virkistymään.  Toimi mukana!

Espoon Sydänyhdistys on sydänterveyden suunnannäyttäjä, joka
tekee työtä sen eteen, että Espoosta tulisi sydänterveyskaupunki.

Sydänyhdistys edistää sydän- ja verisuoniterveyttä, tarjoaa tietoa terveydestä ja sydänsairauksista, tukea elämäntapamuutoksiin sekä apua toipumiseen.

Nyt myös Facebookissa!