Espoon Sydänyhdistys kuuluu Espoon Järjestöjen Yhteisöön, jonka Olka-toiminta järjestää syksyllä Toivo-valmennuksen vertaistukijoille. Alla lisätietoja:

"Oletko kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen? Haluatko auttaa muita saman kokeneita? Olet lämpimästi tervetullut vertaistukijoiden Toivo-valmennukseen!

Valmennus sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille.
Valmennuksen järjestävät yhteistyössä OLKA/EJY ry, Vertainen vierellä-hanke/Helsingin Invalidien Yhdistys ry, Aivovammaliitto ry, Syöpäjärjestöt, Syke ry, Sylva ry, Glaukoomayhdistys ry ja 22q11 Finland ry. Valmennus on avoin kaikkien muidenkin yhdistysten jäsenille.

Valmennus koostuu kolmesta tapaamisesta ja itsenäisistä tehtävistä.
Tapaamiskerrat: lauantaisin 6.10., 13.10. ja 27.10. klo 9-15.
Paikka: Espoon sairaala, Karvasmäentie 4, Espoo. Tarkempi paikka ilmoitetaan valmennukseen hyväksytyille.

Valmennukseen mahtuu 20 henkilöä ja on osallistujille maksuton.
Sitovat ilmoittautumiset 10.9. mennessä linkin kautta:

Vapaaehtoisena HUSissa

OLKA kautta yhdistyksen vertaistukijat voivat toimia HUSissa. Vapaaehtoiseksi HUSiin voi hakea osoitteessa: www.hus.fi/olka . Seuraava Vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa –valmennus pidetään 10.9.2018."